Om os

Eller rettere om mig. Jeg startede gratis-linkbuilding.dk langsomt op i løbet af 2022 med det formål at kunne tilbyde alle i online marketing, nye og erfarne, gratis linkmuligheder.

Ideen opstod da jeg stod med en masse af mine egne sider jeg gerne ville have lavet mere relevant indhold til, og samtidig har de bedste links jeg har fået altid været dem der var gratis – og det tænker jeg det også er for dig.

Men tilbage til ideen. Min tanke var at jeg kunne lave et win-win koncept hvor jeg kunne få noget gratis relevant indhold på nogle af mine sider mod at lave et link til den der leverede indholdet. Det blev altså til gratis-linkbuilding.dk.

Det betyder at du kan få en ny gratis linkbuilding mulighed hver måned, så du har en chance for at konkurrere i SERP som nybegynder på et lavt budget el. blot er en erfaren linkbuilder der vil have link til din nye udgivelse.

Der er ingen regler for hvem der kan benytte sig af de gratis linkmuligheder jeg tilbyder fra mine egne sites, men der er nogle krav der gælder for alle der vil have et gratis link:

  • Du skal tilmelde dig med mail og navn.
  • Du kan kun benytte den gratis linkmulighed en gang pr. person/firma.
  • Du skal selv levere content i overensstemmelse med de krav der bliver stillet når du modtager den gratis linkmulighed.

Udover de unikke gratis linkmuligheder du får ved tilmelding, så kan du også finde og se hvordan du får en masse andre gratis links fra linkkataloger, fora, directories, mærkningsordninger osv.

Vi hylder mangfoldighedenGreenmindset - vi tænker grøntSparPåVandet badgeViSparerEnergi badgeaffaldssortering badgeVi holder afstand badgeetikonline badge